fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Uusi kaupan työehtosopimus sitoo 10 000 yritystä ja noin 60 000 työntekijää Malagassa


Se on voimassa vuoteen 2028 saakka
MÁLAGA, 22. heinäkuuta (EUROPA PRESS) – Työllisyyden, yritysten ja itsenäisten työntekijöiden neuvonantaja Rocío Blanco on tänään maanantaina allekirjoittanut uuden Malagan maakunnan kaupan alan työehtosopimuksen, joka sitoo noin 10 000 yritystä ja jopa 60 000 työntekijää koko maakunnassa.
Blanco, yhdessä Andalusian hallituksen Malagan edustajan Patricia Navarron ja Andalusian työsuhteiden neuvoston (CARL) puheenjohtajan José Manuel Gómez Muñozin kanssa, on ollut mukana ammattiliittojen ja työnantajien allekirjoituksessa, jossa hän on arvostanut ”kaikkien osapuolten vastuullisuuden ja tahdon esimerkkiä” saavuttaakseen sopimuksen, mikä hänen mielestään on paras osoitus ”sitoutumisen kyvystä ylittää kaikki erimielisyydet”.
Neuvonantaja on korostanut, että tämä uusi työehtosopimus koskee alaa, joka on ”työllisyyden ja vaurauden luomisen moottori” Andalusiassa ja joka on ”olennainen osa arkeamme ja avain paikallisen talouden monipuolistamiseen, alueiden välisten yhteyksien luomiseen asettamalla väestön ja lopulta elämän maakunnissamme, kyliemme ja kaupungeissamme”.
Samanlaisesti, jälkeen…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/esandalucia/malaga/noticia-nuevo-convenio-colectivo-comercio-vincula-10000-empresas-60000-trabajadores-malaga-20240722113503.html

Samankaltaiset julkaisut