fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Fuengirola juhlii Guadebron Verbena-tapahtumaa 26.-28. heinäkuuta Balearesin aukiolla

Ohjelma, joka sisältää musiikkiesityksiä, tanssia, lasten pelejä ja perinteisen kunnianosoituksen naapuruston asukkaille, alkaa perjantaina 26. heinäkuuta klo 21.30. Fuengirola juhlistaa Guadebron Verbena-tapahtumaa 26.-28. heinäkuuta Baleares-aukiolla. Tapahtuma on järjestetty Fuengirolan kaupungin ja tämän naapuruston asukasyhdistyksen toimesta ja sisältää musiikkiesityksiä, tanssia ja lasten pelejä, sekä muita aktiviteetteja. Tapahtumat alkavat perjantaina 26. klo 21.30, jolloin valitaan lapsiprinssi ja -prinsessa, sekä pidetään perinteinen kunnianosoitus naapuruston asukkaille.

”Puhuttaessa Guadebrosta, puhutaan erittäin rakkaasta ja upeasta naapuruston asukasryhmästä. Joka tänäkin kesänä juhlistaa perinteistä verbenaansa jakamalla ja nauttimalla yhdessä ihania juhlapäiviä, hauskanpitoa ja unohtumattomia yhdessäoloja”, on sanonut juhlien vastaava kaupunginvaltuutettu Isabel Moreno, joka on esitellyt nämä päivät yhdessä Guadebron naapuruston asukasyhdistyksen puheenjohtajan Loli Morenon kanssa.

Näin ollen perjantaina 26. päivä alkaa lapsiprinssin ja -prinsessan valinnalla (klo 21.30) ja naapuruston asukkaiden kunnianosoituksella klo 22.00. Tämän jälkeen, klo…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:

Fuengirola celebrará la Verbena de Guadebro del 26 al 28 de julio en la plaza Baleares

Samankaltaiset julkaisut