fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla

Comares (Málaga) juhlii uutta Verdiales-festivaaliaan lauantaina viiden pandan voimin kolmesta eri tyylilajista


MÁLAGA, 16. heinäkuuta (EUROPA PRESS) –
Verdialesin ystävillä on tapaaminen ensi lauantaina, 20. heinäkuuta, Comaresin (Málagan) 23. Verdiales-festivaalin merkeissä, jossa on viisi pandaa kolmesta eri tyylilajista ja joka kunnioittaa verdialero José Manuel Molina Gámeziä, Pepitoa.
Tapahtuma alkaa klo 20.30, ja pandat lähtevät Verdialesin aukiolta kohti Axarquían parveketta ja kiertävät sitten kunnan eri katuja, ovat kertoneet tiistaina varapuheenjohtaja Antonia Ledesma, pormestari Eva Aguilar ja kulttuurineuvos José Miguel Ruiz.
Ledesma muistutti maakunnan kansanperinteen tärkeydestä ja korosti ”tämäntyyppisen juhlan ylläpitämisen merkitystä, joka tunnistaa meidät kansana ja malagalaisina, koska verdialesit ovat hyvin meidän oma juttumme ja maakunnan hallitus tulee aina olemaan siellä tukemassa heitä”.
”Verdialesit ovat osa maakuntamme DNA:ta, ja siksi maakunnan hallitus jatkaa jatkuvasti tapaamisten ja pandojen osallistumisen edistämistä kyliimme tarkoituksenaan levittää yhtä juurtuneimmista ja omimmista malagalaisen kansanperinteen perinteistä, jossa sulautuvat…

Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.europapress.es/andalucia/malaga-00356/noticia-comares-malaga-celebra-nueva-edicion-festival-verdiales-sabado-cinco-pandas-tres-estilos-20240716135048.html

Samankaltaiset julkaisut