Paras muistiin vaikuttava vihannes, jota harva kuluttaa Espanjassa
Maassamme viljellään ja kulutetaan säännöllisesti erilaisia palkokasveja, joista erityisesti linssi, papu ja pavut ovat suosittuja. Nämä elintarvikeryhmät ovat täysin osa perinteistä ruokakulttuuriamme ja ovat keskeisiä monissa eri maantieteellisillä alueilla sijaitsevissa tyypillisissä ruokalajeissa. Palkokasvit ovat erittäin terveellisiä ja ravitsevia elintarvikkeita, jotka voivat edistää erilaisten kehomme toimintojen parantumista; kuten esimerkiksi yhden vähemmän kulutetun palkokasvin, joka tehostaa muistin suorituskykyä.
Aivot toimintaa stimuloivat elintarvikkeetRuokavalio on terveydentilamme pääasiallinen perusta. Siksi ne, jotka noudattavat monipuolista ruokavaliota, jossa on paljon laadukkaita tuoreita tuotteita, kokevat hidastuneen ikääntymisen ja merkittävän immuniteetin vahvistumisen. On useita elintarvikkeita, jotka harjoittavat ja stimuloivat muistia. Esimerkiksi vesimeloni, joka sisältää tärkeän antioksidantin nimeltä lykopeeni, yhdessä sen korkean…
Lue koko artikkeli alkuperäisellä kielellä:
https://www.20minutos.es/salud/nutricion/legumbre-frijoles-mejorara-memoria-poca-gente-consume-espana-5239954/