fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Torremolinosin Feriat

Torremolinosin Feriat

Perjantai on Ferioiden pääpäivä

Torremolinosin Feriat alkoivat jo viime sunnuntaina, jolloin Torremolinosin kaupungin mukaan noin 200 000 ihmistä täytti kadut saattaakseen kaupungin suojeluspyhimyksen laulamalla ja tanssimalla keskustasta kaupungin takana olevaan metsikköön. Kyseessä on Espanjan suosituin Romeria. Tänään keskiviikkona on Ferian avajaiset.

Hevosia Ferialla

Näyttelijä Manuel Bandera pitää tänään keskiviikkona klo 20.30 Plaza España’lla Ferioiden alkamispuheen. Tapahtumassa myös esiintyy Ballet Esperanza Márquez tanssiryhmä ja sen jälkeen esitetään tapahtumavideo ja sytytetään Ferioiden valaistus.

flamenco fuengirola

Ohjelma

Ensimmäinen päivä

Illalla klo 20.30 Lasten Ferioilla (La caseta municipal infantil) järjestetään ilmapallojen, glitter-maalin ja tatuointien tekotöitä, animaatiota ”Isla Caracolan aarre” sekä taikuriesitys ”Ilusionarte” klo 23.00 asti.
Eläkeläisten Ferioilla, joka on Caseta de Aguas de Torremolinos, alkaa klo 22.00 Metrópolisin animaatiota, musiikkia ja tanssia.
Príncipe de Asturias -auditoriossa klo 00.00 alkaen esiintyy Paco Candela ja ennen sitä klo 22.00 esiintyy Los de Siempre -yhtye.

Torstai 28.9

Päivä Ferioilla Nogalera-aukiolla on elävää musiikkia Deskalzos, Money Makers, Mr. Propper ja Free Soul Band alkaen klo 13.00. Kello 13.30 järjestetään flash mob -esitys Esad Málagan toimesta Costa del Solin aukiolla. Unionin Euroopan aukiolla Macarena Soto laulaa kunnianosoituksena Imperio Argentinan muistolle ja Alboreá-yhtye. San Miguelin aukiolla kuullaan copla-esitys ”Especial Imperio Argentina” Rocío Alban esittämänä, ja siellä esiintyy myös Hermanos Ortigosa.

Ratsastajia Ferioilla
Ratsastajia Ferialla

Klo 17.00 Pablo Ruiz Picasson aukiolla järjestetään kulkue, joka lähtee klo 17.30 San Miguelin kirkkoon.
Messuteltassa lasten Ferioilla on klo 20.30 alkaen erilaisia työpajoja, kuten taikurinuket, ”Pikachu ja kultainen Pokepallo” -esitys ja ”Cantajuego ja sen lemmikit”. Eläkeläisten Feria casetassa Metrópolis esiintyy klo 22.00 alkaen, ja auditoriossa Funambulist esittää pääesiintymisensä klo 00.00, aiemmin klo 22.00 kuullaan Ilsentho nimistä paikallista laulajaa.

Perjantai 29.9

Perjantai on Torremolinosin Ferioiden suurin päivä, joka on kaupungin suojeluspyhimyksen päivä. Kello 10.00 pidetään messu San Miguelin aukiolla San Miguelin arkkienkeli kunniaksi, ja sen jälkeen noin klo 11.00 alkaen järjestetään kulkue, jonka järjestää Torremolinosin San Miguelin arkkienkeli-seura (Hermandad de San Miguel Arcángel de Torremolinos). Kulkue kulkee kaduilla Santos Arcángeles, Danza Invisible, Joan Miró -bulevardi, Doctor Jimenez Encina, García de la Serna, Rafael Quintana Rosado, Europa, Isabel Manoja -bulevardi, Río Arba -katu, Madre del Buen Consejo -katu, Manantiales -bulevardi, Costa del Sol -aukio ja San Miguel -katu.

Feria Fuengirola

Torremolinosin keskustassa järjestetään joka päivä päivä Ferioita eri aukioilla. Nogalera-aukiolla on livenä Deskalzos, Money Makers, Mr. Propper ja Free Soul Band. Costa del Solin aukiolla klo 13.30 alkaen järjestetään flash mob -esitys Esperanza Márquezin balettiryhmän toimesta. Unionin Euroopan aukiolla on animaatiota, musiikkia ja tanssia Alboreá-yhtyeen esittämänä klo 14.00 alkaen, ja San Miguelin aukiolla Calle Nueva ja Rocío Gómez ’La luvera’ -esitykset.
Feria-alueella on illalla työpajoja ja teatteria lasten Feria-alueella klo 20.30 alkaen, mukana on nukketeatteriesitys ”Lumottu metsä” ja akrobatiaesitys ”Rajoittamaton”. Kolmannen iän messualueella Metrópolis ja Tatiana Robles esiintyvät klo 22.00 alkaen, ja auditoriossa pääesiintymisestä vastaa Efecto Mariposa klo 00.00, aiemmin klo 22.00 esiintyy paikallinen laulaja Ilsentho.

Lauantai 30.9

Joka päivä klo 13.00 alkaen Nogalera-aukiolla esiintyvät Deskalzos, Money Makers ja Free Soul Band, lisäksi Capitan Vinilo. Costa del Solin aukiolla klo 13.30 alkaen järjestetään flash mob -esitys José Lucenan balettiryhmän toimesta. Unionin Euroopan aukiolla Alboreá-orkesteri viihdyttää päivää, ja San Miguelin aukiolla nähdään Calle Nueva ja Lázaro Cruz.

Feria Aurinkorannikko

Torosin aukiolla klo 19.30 alkaen Club Hípico El Ranchito järjestää ilmainen ratsastusesityksen niin kauan kuin tilaa riittää.
Lasten Ferioilla on illalla esitykset ”Mario, Luigi ja Bowserin maailmat” ja sirkusesitys ”Cirkalia”. Ennen niitä on tarjolla ilmapallojen, glitter-maalin ja tatuointien tekotöitä klo 20.30–23.00. Kolmannen iän messualueella Metrópolis ja Tatiana Robles esiintyvät klo 22.00 alkaen, ja auditoriossa esiintyy pääesiintyjänä Siempre Así klo 00.00, aiemmin klo 22.00 kuullaan Carlos Bravoa.

Sunnuntai 1.10

Messujen viimeisenä päivänä Nogalera-aukiolla esiintyvät klo 13.00 alkaen Deskalzos, Money Makers, Mr. Propper ja Free Soul Band. Samaan aikaan palkitaan näyteikkunakilpailun voittajat Palma de Mallorca -kadulla. Costa del Solin aukiolla klo 13.00 alkaen El Rincón del Soniquete -tanssikoulun flash mob -esitys. Kello 14.00 alkaen Grupo Trenzao esiintyy Unionin Euroopan aukiolla, ja San Miguelin aukiolla esiintyvät Aurora Guirado, Coro de la Hermandad del Rocío de Torremolinos ja Coro de la Hermandad de San Miguel Arcángel.
Sunnuntaina Ferian huvilaitteiden hinnat ovat alennettuja lapsille.

Lasten Feria

Yöllä esityksiä

Kaikkina öinä Ferioilla Peña los Romeros, Peña Madridista, Amigos de la Jarana, Peña el Caballo, Asociación Folclórica Cultural Juan Navarro, Asociación Cultural Artemolinos, Amigos de la Trasnochá, Peña Flamenca Amigos del Arte, Peña la Güena Gente, El Senmeñazo, AA.VV. Cantarranas, Amigos de Moliere, Partido Popular ja Partido Socialista järjestävät musiikkia, live-esityksiä, tanssia, DJ ja viihdettä. Paikalle on ilmainen sisäänpääsy.

Uutena

Joka päivä messujen aikana klo 19.30–20.30 kaikki musiikki on poissa että autistisilla lapsilla ja nuorilla on helpompi nauttia Ferioista.
Tänä vuonna kaupunki on järjestänyt imetysalueen sekä kuulosuojaimia niille, joilla on autistisia häiriöitä, jotta he voivat nauttia messuista myös silloin kun musiikki on päällä Ferioiden aikana.

Ferian ohjelma
https://turismotorremolinos.es/wp-content/uploads/2023/09/Torremolinos_Feria-SM-2023.pdf

Samankaltaiset julkaisut