fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Pappi syytettynä naisten hyväksikäytöstä

Pappi syytettynä naisten hyväksikäytöstä

34-vuotiasta pappia syytetään vähintään neljän naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Vélez-Málagan kaupungissa pidätettyä 34-vuotiasta pappia syytetään vähintään neljän naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joille hän myös antoi huumaavia aineita ja tallensi nämä teot kameralla.

Siirtyi Malagaan vuoden alussa

Tutkintalähteiden mukaan pidätetty on vihitty papiksi vuonna 2017 ja toimi aiemmin papin tehtävissä Melillan seurakunnassa ja nyt alkuvuodesta hänet siirrettiin Malagan hiippakuntaan. Hän on tällä hetkellä pidätettynä epäiltynä neljästä seksuaalisesta hyökkäyksestä ja viidestä yksityisyyden loukkauksesta.

Kumppani löysi kovalevyn

Poliisin yleinen tiedote kertoo, että tutkimus aloitettiin elokuussa, kun pidätetyn kumppani teki ilmoituksen Melillan Perhe- ja Naisasioiden yksikölle. Hän kertoi löytäneensä yhteisestä asunnostaan kovalevyn, jossa oli valokuvia ja videoita.

Materiaalissa esiintyi useita puolialastomia naisia, jotka olivat joko nukkumassa tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisina ja joihin mies teki erilaisia seksuaalisia tekoja.

Uhrit tietämättömiä

Kovalevyn sisällön analysoinnin jälkeen Melillan Perhe- ja Naisasioiden yksikön tutkijat pystyivät tunnistamaan viisi uhria, jotka ilmoittivat olevansa tietämättömiä tallenteiden olemassaolosta ja siitä, että heitä olisi hyväksikäytetty seksuaalisesti.

Teot jatkuneet vuosia

Poliisit saivat selville, että seksuaaliset hyökkäykset olivat tapahtuneet useana vuonna ja eri paikoissa, yleensä ystäväporukan matkoilla, joihin myös pidätetty oli osallistunut.

Hän oli ilmeisesti antanut uhreille huumaavia aineita, jotka vaikuttivat heidän tajunnantilaansa, minkä jälkeen hän oli tehnyt seksuaalisia tekoja.

Mahdollisesti tulee esiin muita uhreja

Poliisit eivät sulje pois mahdollisuutta, että näin olisi tapahtunut Melillassa, Malagassa, Cordobassa ja muissa paikoissa, joissa pidätetty on asunut, eli uhreja saattaa tulla esille muitakin tutkinnan edetessä. Siksi poliisi jatkaa materiaalin tutkimista, jonka he takavarikoivat pidätetyn Vélez-Málagan asunnosta pidätyksen yhteydessä.

Alkuperäinen artikkeli
La Opinion

Samankaltaiset julkaisut