fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Ilmaista matkustamista Aurinkorannikolla

Ilmaista matkustamista Aurinkorannikolla

Matkustaminen Malagan lähiliikenteen junissa

Miten hankkia maksuton kausikortti usein matkustavalle ja miten sitä käytetään. Hanki kausikorttisi sovelluksena, itsepalveluautomaatista tai aseman lippuluukuista.

Cercanias juna-asema

Mikä se ilmaiseen matkustamiseen oikeuttava kausikortti on ja miten siitä voi hyötyä?

– Kausikortilla on pitkä voimassaoloaika ja vanhenee 31. joulukuuta 2023.
– Hankkiaksesi kausikortin, sinun tulee ensin rekisteröityä renfe.com-sivustolla tai Renfe- ja Renfe Cercanías -sovelluksissa.
– Voit hankkia sen myyntipisteistä: Renfe Cercanías -sovellus, itsepalveluautomaatit ja aseman lippuluukut.
– Kausikortti on ilmainen, mutta sen hankkimiseksi on maksettava 10 euron pantti. Suosittelemme maksamaan luotto-/pankkikortilla.
– Pantti palautetaan automaattisesti kortillesi, kun kausikortin 4 kuukauden voimassaoloaika päättyy, edellyttäen, että olet tehnyt vähintään 16 matkaa (muista leimata kausikorttisi matkan alussa ja joissakin tapauksissa saatat tarvita leimata sen myös matkan lopussa).
– On olemassa itsepalveluautomaatteja sähköisellä maksutoiminnolla, jotka tulostavat kausikortin ISO-formaatissa QR-koodilla.
– Kun kausikorttisi pantti palautetaan niin on ehdottoman tärkeää, että olet säilyttänyt sekä QR-koodin (jos ostit Renfe Cercanías -sovelluksen kautta) että TSC-kortin, jota käytät kausikorttisi kanssa, sekä kaikki liput tai ostotodistukset, koska niitä voidaan tarvita pyydettäessä pantin palauttamiseen tai minkä tahansa ongelman ratkaisemiseen prosessin aikana.

Hyödyllisiä linkkejä

Renfe aplikaatio https://www.renfe.com/es/es/viajar/informacion-util/aplicaciones
Rekisteröintilinkki https://venta.renfe.com/vol/loginCEX.do
Linkki alkuperäiseen juttuun https://www.renfe.com/es/es/grupo-renfe/sociedades/renfe-viajeros/abonos-renfe/abonos-cercanias-malaga

Alkuperainen teksti
Renfe

Samankaltaiset julkaisut