fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Banderasin uusin ravintola

Banderasin uusin ravintola

La Pérgola del Mediterráneo: Makuelämyksiä Meren äärellä

Tercer Acton ravintolaryhmän uusi gastronominen hanke La Pérgola del Mediterráneo on yhteistyössä Antonio Banderasin kanssa heinäkuussa Mediterráneo-klubilla avattu uusi Ravintola.
Tähän tyylikkääseen ja viihtyisään ravintolaan mahtuu 550 henkeä ja se sulautuu täydellisesti meren läheiseen ympäristöön ja sen ruokalistalla paikallinen keittiö sekä sushi ovat tärkeissä rooleissa

La Pérgola del Mediterráneon alkuruoat heijastavat raaka-aineiden tärkeyttä. Näihin kuuluvat iberianakinkut ja -salami, kypsytetty juusto, venäläinen perunasalaatti tonnikalan ja vihreiden papujen kera, sekä herkullinen tomaatti. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Salatti-osiossa löytyy tarjontaa kuten Puglian burrata-salaatti, vihannesmaan salaatti jääsalaatilla, tomaatilla, sipulilla, avokadolla ja porkkanalla, Axarquía-mereneläväsalaatti avokadolla, mangolla, katkaravuilla ja sitrusvinagrettella mintun kanssa, caesarsalaatti ja kypsytetty naudanlihasta valmistettu steak tartar.

Lämpimien alkuruokien osuudessa on luova lähestymistapa, ja sieltä löytyy ruokia kuten grillattu purjo, joka on gratinoitu kevyellä kermalla ja vuohenjuustolla, Lacón-kinkun kroketit munan ja minttumajoneesin kera, langostinokroketit pilpil-aliolilla, langostino-lasagne porkkanan ja fenkolin kera gratinoituna parmesaanilla, sekä maalaismunat punaisesta tonnikalasta.

Alueelle tyypilliset paistetut kalat ovat myös tärkeällä sijalla listalla, tarjoten annoksia friteeratuista sardelleista, merirosvon nielurisoista, punakampelasta ja paneroitua mustekalaa maalaismunien kera.

Ravintola myös kunnioittaa aasialaista keittiötä
, esittelemällä oman osion aasialaisia alkuruokia. Täältä löytyy vaihtoehtoja kuten höyrytetyt edamame-pavut, grillattu tataki-tonnikala kurkku-karpalokurkulla, taco tonnikalasta ja avokadosta paistetulla purjolla, sekä sitruunakala-tiradito aojisho-hyytelön kera.

Paikallisten tuotteiden korostus sekä perinteisen ja innovatiivisen fuusioiminen tekevät varmasti La Pérgola del Mediterráneosta tämän kesän huippu suositun ravintolan, houkutellen ruokakulttuurin ystäviä nauttimaan ainutlaatuisesta makuelämyksestä meren äärellä.

Samankaltaiset julkaisut