fbpx

Kirjaudu palveluun

Mediamyynti Sää ja live-kuva Koti Costalla
Playa Carvajal, Benalmádena

Playa Carvajal, Benalmádena

Carvajalin ranta, joka sijaitsee Benalmadenassa Aurinkorannikolla, tarjoaa vierailijoilleen monia mukavia palveluita. Rannalla on ravintola, jossa voi nauttia herkullisia aterioita, sekä aurinkosänkyjen vuokrausta, jotta voit rentoutua ja ottaa aurinkoa mukavasti.. Lisäksi rannalta on mahdollista vuokrata kanootti tai polkuveneitä ja lähteä tutustumaan meren aaltoihin.

Carvajalin rantaan on helppo päästä julkisilla liikennevälineillä, erityisesti linja-autolla jotka kulkevat N340 tietä aivan rannan läheisyydessä. Samalla tiellä sijaitsevat myös lähimmät parkkipaikat niille, jotka saapuvat omalla autolla. On kuitenkin hyvä huomioida, että ranta-alueella on paljon portaita, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille tai huonojalkaisille henkilöille.

Mielenkiintoinen piirre Carvajalin rannasta on, että talvikuukausina sen pääty toimii epävirallisena koirarantana. Tämä tarkoittaa, että koiranomistajat tuovat lemmikkinsä rannalle ja antavat niiden nauttia vedestä ja hiekasta vapaasti. Tämä tekee Carvajalin rannasta suositun koiraystävällisen kohteen talvikuukausina kun ei ole niin paljoa käyttöä rannoilla.

Carvajalin ranta tarjoaa upean yhdistelmän palveluita ja luonnonkauneutta. Se on hieno paikka rentoutua auringossa, nauttia herkullisista ruoista ja nauttia merestä. Muista kuitenkin ottaa huomioon portaat ja suunnitella matka sen mukaisesti.

Lisää tietoa
https://disfruta.benalmadena.es/disfruta/playas-de-benalmadena/carvajal

Samankaltaiset julkaisut